Pandemia, evolutia internetului si videochatul

Pandemia a repozitionat internetul in toate domeniile, ca fiind un canal important pentru promovarea oricarui business. Insa, tot in pandemie, afacerile care erau deja online au crescut spectaculos. Izolarea, inchiderea magazinelor si a mall-urilor a facut ca shoping-ul sa se mute online si in cazul celor care preferau cumparaturile din magazinele fizice. 

Un alt domeniu care a avut o mare crestere este videochatul. Distantarea, obligativitatea purtarii mastii, izolarea, toate au redus sansele de a gasi o partenera / un partener si de a trai dragostea emotionala si fizica in realitate. Pana si iubirea s-a mutat online, fie ca era vorba despre site-uri matrimoniale sau videochat.

Asa ca nu e de mirare ca modelele de videochat si studiourile au cunoscut o crestere substantiala atat ca trafic, cat si ca venituri. Pana la urma, nevoile primare exista, pandemie sau nu iar satisfacerea lor s-a mutat tot online.

Dar nu e vorba doar de nevoia de apropiere fizica, ca exprimare a sexualitatii. Videochatul a fost in perioada pandemiei si continua sa fie o supapa pentru cei care se confrunta cu anumite probleme si care decid sa plateasca pentru acest serviciu.

Izolarea

Singuratatea, izolarea, incapacitatea de a te adapta si de a-ti face un cerc de prieteni sau un partener te pot face sa iti pierzi increderea si sa te simti trist sau deprimat. Iar apreciarea pe care asa-zisii membri o primesc de la modelele de videochat poate sa substituie aceste lipsuri. Poate fi o solutie, insa are si un dezavantaj: te poate izola si mai mult.

Nevoia de apreciere

Persoanele care nu se simt apreciate pot sa primeasca ceea ce le lipseste prin intermediul videochatului. Pana la urma, pentru asta platesc si asta vor primi. Modelele de videochat vor sa isi pastreze cat mai mult platitorii, asa ca o modalitate de a face asta este sa le ofere senzatia de apreciere si intelegere membrilor platitori.

Timiditatea

Imaturitatea emotionala sau lipsa de incredere in propria persoana ii pot face pe cei mai vulnerabili sa nu aiba curajul de a aborda o persoana de sex opus in realitate. Transpunerea in mediul virtual, unde esti protejat de anonimitate, iti poate insufla curaj. De aici si orientarea catre interactiunea cu modelele online.

Jena, rusinea

Anumite preferinte, considerate de societate anormale sau cel putin tabu, ii pot face pe oameni sa se reorienteze catre “partenere” care nu vor refuza, nu vor judeca si nu vor discuta in public despre aceste dorinte si nevoi ale lor.  

Ai putea spune ca toate acestea existau si inainte de pandemie si ai avea dreptate. Totusi, pandemia, prin impunerea izolarii, a singuratatii implicite si a imposibilitatii de a-si satisface anumite nevoi si fantezii, a amplificat tensiunea interioara a multora si le-a limitat posibilitatile, facandu-i sa se reorienteze catre videochat.

Prin urmare, crescand numarul celor care se intorc spre videochat ca platitori, creste si cererea de modele online iar studiourile fac tot posibilul sa atraga cele mai bune modele prin anunturi de angajare videochat care sa convinga si sa aiba rezultatele scontate.

Spune ce crezi

Angajari modele videochat – Joburi studio videochat

Cum sa faci videochat

Studiourile care au anunturi de angajare au, in general, si traineri care coordoneaza modelele online si le explica atributiile si modul de munca. Insa poti afla si in acest articol cum sa faci videochat.

Studiouri de videochat