Cum sa faci videochat - tips & tricks pentru modelele online

Tabu sau nu, videochat-ul este o realitate a zilelor noastre, asa ca, daca esti convinsa si hotarata sa devii model online, probabil ca te intrebi cum sa faci videochat. Un astfel de job este promovat ca o cale rapida si sigura spre independenta financiara. Totusi, ca in orice domeniu, si ca model de videochat va trebui sa muncesti, sa simti oboseala si, poate, uneori, frustrarea. 

Chiar daca studiourile de videochat au traineri care pot ajuta modelele sa devina mai bune, ar trebui sa stii si tu ce presupune un astfel de job, care sunt cerintele si asteptarile, dar si avantajele si riscurile.

Probabil ca nimeni nu iti va putea spune clar cum sa faci videochat, pentru ca e nevoie de empatie, intelegere a domeniului ca sa devii un model online bun. Se spune ca un astfel de job necesita atuuri fizice, inteligenta, cunostinte generale si de psihologie, insa multe fete care lucreaza in domeniul videochat nu au neaparat toate aceste calitati.

Afla mai jos ce presupune jobul de model de videochat si multe altele. Abia dupa ce vei avea toate informatiile vei putea spune ca videochatul este pentru tine.

Cum faci videochat - informatii generale despre videochat

Te intrebi “cum fac videochat”, insa poate ca nu stii este videochatul si ce presupune. Ai auzit ca modelele online au venituri mari si iti doresti si tu asta. Totusi, videochatul nu inseamna doar atat.

Sunt multe aspecte ale unui astfel de job pe care ar trebui sa le cunosti. Nu doar banii sunt importanti, ci si avantajele si dezavantajele, calitatile sau cunostintele de care ai nevoie, cerintele agentiei sau ale studioului de videochat, legalitate, siguranta, confidentialitate, angajator, colegi de munca si multe altele.

Vrei sa faci videochat? Vezi toate anunturile de angajare videochat din Romania
Ce inseamna videochat si ce fac fetele la videochat

Ce inseamna videochat si ce fac fetele la videochat

In primul rand trebuie sa stii ca videochatul este un job care presupune un comportament, un aspect, o conduita si o comunicare cu tenta sexuala. Este primul lucru pe care trebuie sa il stii despre acest domeniu. 

Jobul de model de videochat presupune sa ai conversatii video si audio, cu tenta sexuala cu diverse persoane din sau din afara tarii, intr-un cadrul la fel de sexualizat. De la decorul camerei in care se gaseste modelul, tinuta sumara si provocatoare, pana la gesturile, vocea si conversatia dintre modelul de videochat si clienti, totul este sexualizat. De fapt, acesta este serviciul pentru care clientii platesc si de aici vine si elementul care transforma in tabu videochatul.

Ai aflat cum sa faci videochat si vrei sa fii model online?
Vezi toate anunturile de angajare videochat

Care e obiectivul in videochat

Atragerea si fidelizarea clientilor

Atragerea si fidelizarea clientilor

Obiectivul unui model online este de a atrage clientii si de a-i face sa revina, de a fideliza membrii platitori. 

Clientii care te plac te vor cautat tot mai des si vor cheltui din ce in ce mai multi bani in cadrul sesiunilor private pe care le vor avea cu tine. Daca esti platita pe comision sau bonus, si veniturile tale vor creste direct proportional. Prin urmare, atat interesul tau, cat si al studioului de videochat este sa ai cat mai multi clienti platitori fideli.

Asadar, daca vrei sa faci videochat, acesta este cel mai important lucru in obtinerea unor venituri in crestere.

Studiourile cer sexualitate

Reprezentantii studiourilor de videochat te-ar putea sfatui sa apelezi la discutii, gesturi, miscari si dansuri sexy. Altele iti pot cere si mai mult. In functie de tipul de videochat pe care vrei sa il practici, non-adult sau adult, cerintele pot sa difere. Insa un lucru il au in comun: senzualitatea.

Tine minte faptul ca nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce ti se propune si asta vor afirma si reprezentatii studiourilor de videochat. Totusi, avand in vedere faptul ca exista o concurenta mare intre studiouri, presiunea ta si a celorlalti asupra ta ar putea creste.

Insa tu ar trebui sa impui limitele!

Studiourile cer sexualitate
Vrei sa faci videochat? Vezi toate anunturile de angajare videochat din Romania

Videochat adult sau non-adult

Toti utilizatorii care intra in legatura cu tine platesc o anumita suma de bani pe minut. Cu cat le oferi mai mult din ceea ce se asteapta, cu atat vei putea sa ii fidelizezi si cu atat iti vei creste mai mult veniturile.

Ti se poate spune ca pentru videochatul de tip non-adult, nu e implicata nuditatea sau sexualitatea. Esti doar un substitul de prieten, iubita, psiholog, sfatuitor care intra in discutii cu clientii si ii ajuta sa se confeseze. Si atat. Totusi, gandeste-te ca, daca ar avea nevoie de un psiholog, ar putea sa gaseasca unul cu usurinta. Un specialist mult mai competent decat un model de videochat. 

Chiar si asa, vei afla in scurt timp ca dialogurile spumoase, erotice, nuditatea aduc castiguri mai mari.

Videochat adult sau non-adult

Cum sa faci videochat non-adult

Sa nu crezi ca a fi model de videochat non-adult inseamna ca nu fii sexy si seducatoare. Chiar daca optezi pentru acest tip de videochat, te vei convinge rapid, ca flirtul si senzualitatea te ajuta la a atrage clienti in convorbiri private si contribuie la cresterea veniturilor.

Deci asteapta-te si aici la necesitatea de a fi atragatoare, senzuala si imbracata sumar, cel mai probabil doar in lenjerie intima. 

Cum sa faci videochat adult

Ca model care practica videochatul adult, va fi necesar sa ai o imagine sexy, atragatoare, dispusa la flirt si la diverse jocuri cu tenta sexuala. Show-urile erotice si jucariile sunt de utilizate in cazul videochatului de tip adult.

Vei afla rapid ca sa faci videochat de tip adult iti poate aduce mai multi bani. Insa trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa faci asta. Daca te hotarasti sa faci acest pas, respecta-ti limitele si respecta-te pe tine.

Alte cerinte pentru modelele online

Calma in orice situatie

In dialogul cu clientii, fii calma, indiferent de situatie. Un ton apasat sau certaret nu iti va apropia clientii. Din contra. Ca in viata de zi cu zi, relatiile se pot rupe cu usurinta in caz de conflict.

Invata bine limba engleza

Ca model de videochat, un plus este cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat, cel putin mediu. Nu e suficient sa ii dansezi clientului sau sa iti arati formele, conversatia este obligatorie.

Esti curioasa ce joburi exista in domeniul videochat? Vezi anunturile!

Ai grija de tine

Aspectul fizic e important in videochat.

Chiar daca studioul iti va oferi suport in ceea ce priveste intretinerea corporala, asigura-te si tu ca arati bine mereu.

Aspectul fizic ingrijit, o piele frumoasa si un machiaj reusit te vor ajuta.

Mereu cu zambetul pe buze

Mereu cu zambetul pe buze

De cate ori nu ai simtit ca anumite persoane iti iau din energie din cauza atitudinii? Ei bine, ca model de videochat va trebui sa ai mereu o atitudine pozitiva, sa fii zambitoare si prietenoasa. Si, de preferat, nu doar cu clientii. Si in cadrul echipei astfel de comportamente sunt de apreciat si fac ca atmosfera sa fie mai placuta la job. Si asta indiferent de domeniu.

In general, studiourile pun la dispozitia modelelor care vor sa faca videochat o echipa de hairstylisti, make-up artisti, traineri de fitness si le pot asigura si hainele necesare la job.

Vrei sa faci videochat? Vezi toate anunturile de angajare videochat din Romania

Vrei sa faci videochat? Avantaje si dezavantaje

Cateva avantaje cand faci videochat

Cateva avantaje cand faci videochat

Daca vrei sa faci videochat si devii model online, vei avea anumite avantaje. Poate vei munci mai putin pentru bani mai multi, vei fi mereu aranjata si frumos imbracata si vei cunoaste oameni diferiti de tine si unii de altii.

In plus, ai putea sa iti alegi singura programul, dar si orasul in care sa faci videochat. Poate ti se va permite inclusiv sa faci videochat de acasa. Totusi, oricate privilegii ar putea avea modelele, nu uita ca si aici va fi concurenta.

Nu toate modelele pot lucra in acelasi interval orar, lasand studioul gol in anumite intervale orare. 

Prin urmare, modelele foarte bune vor castiga mai mult si vor avea mai multe beneficii. Iar modelele cele mai bune sunt cele care atrag si fidelizeaza cat mai multi clienti si, cel mai probabil, care sunt cele mai generoase si dezinhibate.

Tu iti asumi asta? Acesta e jobul pe care ti-l doresti?

Dezavantaje cand vrei sa faci videochat

Videochatul este un subiect tabu, controversat si multe dintre femeile care practica videochatul nu recunosc ca fac asta. De altfel, multe studiouri le ofera modelelor online confidentalitate si posibilitatea de a avea doar clienti din anumite tari.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa faci videochat si despre ce inseamna, citeste testimonialele.

Dezavantaje cand vrei sa faci videochat