Win Win Studio

Mask Model
Urma

Această companie nu are joburi active

0 Recenzie

Evaluați această companie ( Inca nu exista recenzii )

Echilibru intre viata si profesie
Compenstii si beneficii
Senior management
Misiune si valori
https://studiojobs.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=21729

Win Win Studio

Mask Model
(0)

Despre noi

WinWin Studio este primul Studio din Romania care iti permite sa lucrezi mascata. Acest lucru iti ofera confidentialitate 100%.

 

Un model începător câștigă în primele luni aproximativ 3 000 $ lunar, un model mediu ajunge la suma de 8 000 $ lunar, iar un model avansat, cu experiență, peste 20.000 $ lunar. Videochatul în studio-ul WinWin înseamnă muncă de echipă, eforturi susținute și performanță. Modelele noastre se află în top pe platformele din întreaga lume.

Suntem primul studio care permite modelelor sale să lucreze mascate. Suntem pionieri în conceptul de Mask Model. Este foarte important pentru noi să te poți simți în siguranță când pășești în domeniul videochatului, știm că poate există reticență, așa că toate activitățile desfășurate, sunt absolut legale și transparente.

De-a lungul anilor nu am avut nicio zi de întârziere a plăților. Știm cât de dificil este pentru fiecare model, mai ales începător să își gestioneze toate cheltuielile. Susținem fiecare model, îi oferim suport financiar, chiar și în avans. Modelele pot comunica pe mai multe platforme, dar avem un sistem de evidență performant, astfel încât fiecare model își poate vedea în timp real încasările.

Sunt multe tinere care doresc să lucreze ca modele de videochat dar nu au aparatură necesară sau condițiile solicitate de anumite site-uri. WinWin este studio-ul de videochat din București care oferă GRATUIT tinerelor dornice să se alăture unei echipe de TOP Cazare.

Fiecare persoană face performanță în felul ei. Sunt persoane matinale și sunt persoane care lucrează extraordinar de bine noaptea. WinWin Studio a conceput turele astfel încât fiecare model să poată lucra în perioada cea mai benefică ei. În cadrul studio-ului sunt 3 ture. Împreună cu trainerul se va alege tură potrivită fiecărui model.

Unul din principalele motive pentru care anumite modele se retrag după doar câteva luni este faptul că nu pot depășii lunar 1000$. WinWin Studio Videochat București are una din cele mai performante echipe din România. Fiecare model are parte de training alături de traineri (femei) certificați. Rezultatele echipei se reflectă în încasărilor modelelor de TOP care depășesc și 10.000$ după doar câteva luni.